FOTOSHOOT

Een auto fotoshoot van een oldtimer, exclusieve-, tuning- of racewagen. Iedereen heeft eigen redenen om een shoot te boeken.
Zelf heb ik meer dan 10 jaar ervaring als fotograaf. Elke auto is verschillend, daarom is een eerste gesprek belangrijk. Tegenwoordig kan dit via e-mail, Messenger, Whatsapp of telefonisch. Aan de hand van dit gesprek kan ik de fotoshoot voorbereiden. Denk hierbij aan locatie, sfeer, licht, enzovoort… . Hoe specialer het verzoek, hoe leuker de opdracht.

“ Statische beelden kunnen saai ogen, wij zorgen voor dynamiek in onze reportages.”

Bij een auto fotoshoot pinnen we de prijs niet vast aan het aantal geleverde foto’s. De prijs wordt bepaald op basis van de gepresteerde tijd op locatie.
U vindt hieronder onze verschillende pakketten.

Elke foto zal steeds uitgebreid bewerkt worden in verschillende bewerkingsprogramma’s. De foto’s worden zonder watermerk afgeleverd, zodat u bij een print of bericht op sociale media geen last heeft van ons logo ;).


GEEF JE GRAAG EEN SHOOT CADEAU?

Geef je graag een verrassing aan een “petrolhead”? Een auto fotoshoot, of een deel ervan, is een heel mooi cadeau. Wij zorgen voor het mooiste resultaat.