ADVERTENTIE FOTO’S PARTICULIEREN

Wij maken advertentie foto’s voor particulieren

Zorg dat je advertentie niet verdwijnt tussen de 85.000 verschillende aangeboden wagens op autoscout24. Met onze foto’s zorgen wij ervoor dat uw verkoopadvertentie beter opvalt tussen de verschillende aangeboden wagens. We komen, op afspraak, bij u thuis en maken professionele foto’s. De kostprijs van een fotoreportage is steeds voordeliger, dan uw auto over te laten aan een autogarage. In plaats van de winstmarge weg te geven aan de garage, biedt u de auto zelf te koop aan met onze professionele foto’s.

MAAR IK MAAK MIJN FOTO’s ZELF

Tegenwoordig kan de moderne smartphone-camera zeer mooie foto’s maken. Een professionele digitale camera zorgt nog steeds voor een beter resultaat. Omdat wij al meer dan tien jaar ervaring hebben met het fotograferen van auto’s kunnen we het verschil maken.

De foto’s zullen het verschil maken, zodat u zich kan focussen op de echt geïnteresseerde kopers.


“Ik wil toch een herinnering voor later

Het hoeft niet altijd een Supercar te zijn en u wilt een herinnering voor later. Sommige wagens hebben nood aan een aangepaste reportage. We luisteren naar uw verhaal en zetten uw pracht en praal in beeld. Vraag naar een aangepaste reportage van uw auto via e-mail.