ADVERTENTIE FOTO’S PROFESSIONELEN

Wij maken advertentie foto’s

Zorg dat uw advertentie niet verdwijnt tussen de 85.000 verschillende aangeboden wagens op autoscout24. De toekomstige eigenaar zal eerst naar de foto’s kijken. Til jouw bedrijf, advertentie, website of sociale media naar een hoger niveau.

Voor professionele autoverkopers.

We merken dat professionelen geen tijd hebben om kwalitatieve foto’s te maken. Ze willen zich focussen op: het zoeken van nieuwe wagens, verkoop, after-sales en contact met hun klanten.
Door de foto’s te laten maken door een professionele fotograaf maakt u een grote tijdswinst. En zorgt u voor een betere uitstraling, zowel van uw bedrijf als het aangeboden voertuig.

Garages bieden meestal meerdere wagens aan. Hierdoor kunnen we een aantrekkelijke prijs aanbieden. Het is al mogelijk vanaf € 39,00/wagen. Verkopen moet snel gaan, daarom leveren wij de foto’s binnen de 24 uur aan.


Wanneer advertentie foto’s niet goed genoeg zijn.

Sommige wagens hebben nood aan een aangepaste locatie. Dan is de bovenstaande prijslijst geen optie. We denken aan exclusievere modellen, zoals bijvoorbeeld: een old-timer, Supercar, speciale uitvoering, enzoverder… . Misschien wil de vorige eigenaar een aandenken, voordat hij zijn pracht en praal verkoopt? Vraag je aangepaste offerte aan via e-mail.